"IN CARLIG" - Georgian Cristian Gheorghe

De dimineaţă lângă lac pescarul amator,
mai bagă în ac un viermişor
şi prinde un peştişor!

vineri, 15 octombrie 2010

CRIMA




Am gasit cateva imagini tulburatoare pe internet. Cred ca pozele de mai sus nu au nevoie de niciun comentariu. Pescuitul oceanic cu certitudine nu este unul sportiv, asta nu era o noutate, dar sa citesti satisfactia pe chipurile unor macelari este de-a dreptul revoltator! Astept comentariile dumneavoastra.

5 comentarii:

  1. Mai frate, pai astia-s criminali sadici! Nu cred ca astea sunt metodele legale de pescuit oceanic, dar nu ma mai mira absolut nimic pe lumea asta! Mai bine ramanem la micile noastre placeri pescaresti, fara sadism, fara chestii macabre. Oricum nu agreez decat pescuitul sportiv si si acela de tip catch and release.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vad bine, aia impusca pestii? Ce macel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fim seriosi ! Aia sunt niste copii, care fac o poza la locul de munca, pentru a o trimite acasa. Si satisfactia e ca au terninat-o pe ziua asta...
    De ce naiba sa dramatizam, pestele e mancare si nu il putem manca asa, crud, cineva trebuie sa faca si munca asta. Ganditi-va atunci, ce ar spune un vanator, daca ar vedea poze din abatoare. Pesemne ca, dupa parerea unora, ar trebui sa release si porcul de Craciun...

    RăspundețiȘtergere
  4. y.y@ Nu am nimic cu acesti pescari de ocean dar modul in care stau la fotografie este revoltator. In sange daca ai observat! Nu zice nimeni nimic dar nu face din asta un act de bravura pe internet!

    RăspundețiȘtergere