"IN CARLIG" - Georgian Cristian Gheorghe

De dimineaţă lângă lac pescarul amator,
mai bagă în ac un viermişor
şi prinde un peştişor!

luni, 1 noiembrie 2010

Emisiunea "In Carlig" cu Leonard Iozefini - Tancabesti


.

.

.

8 comentarii:

  1. Bai nene!Tare esti!!!
    Cum dracu faceti ca va iese! Ha,ha,ha!
    Super emisiunea, bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca ati inebunit, magie pe fata, sper ca ce sa capturat nu este hocus-pocus?

    RăspundețiȘtergere
  3. EU SUNT DIN GALATI MA NUMESC DAN GHIPU, VREAU SI EU SA PESCUIESC CA VOI! APROPO'S CAND VENITI SI LA NOI SA DATI LA PESTE?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratilor, da va distrati nu gluma, tare faza cu magia!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, frumos. N-ar putea maestrul Iosefini sa ne scoata si pe noi din criza? ca numai o minune ne mai poate salva!
    P.S. Maestre, eu ma asteptam sa o "vrajiti" de-o stiuca la 5-6 kile... totusi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. AM si eu o intrebare si poate primesc un rasp din partea voastra. De ce nu te lasa pe tancabesti 1 sa pescuiesti in sistem C&R cu bete de 3.60 cu senzori cy minciog cu ochiu mic cu saltea sio spray cu tot echipamentu. De ce ne mai invita la peste daca nu te lasa cu acest tip de echipament! Puteti sa imi raspundeti si mie va rog.

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmmm, cine nu cunoaste tainele graficii, ar spune:whaw! doamne unde o fi disparut pescaru' mustacios? ..."la dracu in balta" poate l-au mancat stiucile pe georgian (doamne ajuta) sau poate l-a preparat bucatareasa blonda tunsa scurt, cine stie? maestrul leonard iosefini ne va tine la curent (depinde... poate fii curent continuu sau alternativ tot ce se poate.. AC/DC nanananananananaan stuff/stock asculta rock bibanul face poc, poc !

    RăspundețiȘtergere
  8. La intrebarea de ce nu ne lasa? a Anonimului@ pot doar sa va spun ca astea sunt regulile pe balta, eu nu fac altceva decat sa vi le arat! Despre C&R, pot sa spun ca sunt deacord cu ele, unde ajungem daca luam tot pestele, unde vor fi capturile mari daca noi le mancam pe cele mici?
    Nu este vorba de nicio grafica ci de maiestria editorului Danutz care lucreaza aceasta emisiune, sunt puse mai multe efecte video!
    Ca sa te linistesc, nu am fost mancat de stiuca si nici nu am fost gatit de Teo, ci pur si simplu am vrut sa va fac sa va distrati un pic pe seama noastra!!! Cat despre:AC/DC nanananananananaan stuff/stock asculta rock bibanul face poc, poc ! si stiuca face poc, poc, numai sa vrea!!!

    RăspundețiȘtergere