"IN CARLIG" - Georgian Cristian Gheorghe

De dimineaţă lângă lac pescarul amator,
mai bagă în ac un viermişor
şi prinde un peştişor!

miercuri, 23 iunie 2010

Impresii la emisiune "In carlig"


Stau in fata televizorului si astept cu nerabdarea unui parinte aparitia pe sticla a nou nascutei emisiuni dedicata tuturor iubitorilor de natura si pescuit, pe care o aveam in proiect de cativa ani buni si iata, visul mi s-a implinit! Sa fie intr-un ceas bun! Am putine emotii si sper sa le placa celor care o privesc! Emotii si sperante, munca si alergatura, sustinute de o echipa profesionista  (editor, cameraman,producator) carora tin sa le multumesc din nou pe aceasta cale pentru tot sprijinul acordat astfel incat sa pot aduce in fata telespectatorilor un crampei din frumusetea meleagurilor romanesti, de a impartasi cu iubitorii pescuitului exaltarea traita intr-o calatorie a carei destinatie nu este doar pescuitul ci si atractiile stiute sau inca nedescoperite ale tarii si de ce nu, o frantura din istoria meleagurilor cutreierate. Emisiunea incepe, o vizionez pentru a 6-a oara  (o mai vazusem de 5 ori inainte, la montaj, dar e mai emotionant in direct la televizor), imaginile se deruleaza succint, retraiesc bucuria calatoriei, evenimentele derulate...apoi genericul final. Sfarsitul primei emisiuni si ca niciodata, am pielea de gaina! A fost bine, am prins curaj, elan si uite ca se poate!
La 3 minute dupa emisiune, suna telefonul, este Nicu de la www.info-delta.ro :
 - Alo, frate, a fost meserie! Nici nu stiu ce sa zic!
La auzul celor spuse ma bucur enorm. E primul semnal si e pozitiv! Apoi telefonul continua sa sune, preiau apel dupa apel. Emisiunea a placut si stiti ce este interesant? ca multi nici macar n-au mai bagat de seama ca partida de pescuit in sine nici macar n-a fost una impresionanta, pestele s-a incapatanat sa ramana in vagauna lui, ascuns printre plante si cociocuri de stuf...altceva le-a rapit inima! Peisajul mirific al Deltei si-a spus si de data aceasta cuvantul!
Urmeaza o noua emisiune si sper sa fie urmata de cat mai multe, la fel de captivante. Am pregatit un material despre Greaca, judetul Giurgiu, Iazul Cercani. Va invit s-o urmariti! Pe curand si fir intins!!!

2010/6/23    incarlig@boomextra.ro
                    georgian.gh@gmail.com

Un comentariu:

  1. Am vazut emisiunea si e foarte reusita. Defapt e cea mai reusita dintre toate cele pe care le-ai realizat pana acuma (poate altii nu stiu despre vechile emisiuni de pescuit realizate de tine pentru stim noi cine, pentru ca din pacate, ai preferat sa stai in anonimat si sa-l lasi pe "stimabilul" sa culeaga laurii muncii tale, pacat, mare pacat!) Nu e doar o emisiune de pescuit, e o emisiune reportaj si cred ca va avea succes! Pe mine m-a lasat gura-casca si iti mai zic o data: Bravo! :D

    RăspundețiȘtergere